Благотворителен коледен концерт в подкрепа на 32-годишната Натали Василева, която страда

...
Благотворителен коледен концерт в подкрепа на 32-годишната Натали Василева, която страда
Коментари Харесай

Родни изпълнители пеят благотворително в подкрепа на 32-годишната Натали

Благотворителен коледен концерт в поддръжка на 32-годишната Натали Василева, която страда от рак на стомаха, провеждат група другари.

Концертът ще се състои на 18 декември, понеделник, от 19:00 часа в национално читалище " Христо Ботев - 1907 " в кв. " Курило ", Нови Искър. Символичният вход ще е 10 лв., само че всеки клиент може да подари и повече средства по свое предпочитание. На място ще има и кутии за дарения. 

Публиката ще има опция да чуе осъществявания на Кали, Силвър, Група " Фантазия ", Саша Сандра, Антонио, Ева-Марти, Наси, Валентина, Давид, Бобо Армани и други

Водещи на събитието ще бъдат Ива Иванова, по-позната като Ivka Beibe и Борислав Борисов, познат на всички като Боби от онлайн предаването " Star Reporters ".

Билети ще можете да откриете на касата на EasyPay на пазара в кв. " Курило ", магазин КООП в с. Кътина, р-т " Свети Дух " в кв. " Кумарица ", цветарски магазин " Фламинго "  в кв. " Курило ". Билети ще се продават и в деня на концерта.



Натали Василева живее в село Кътина. През 2021 година стартира да повръща и губи част от тежестта си. След посещаване при доктор ѝ назначават лекуване с медикаменти. Състоянието ѝ обаче не се усъвършенства, а два месеца по-късно откриват голям израстък в стомаха ѝ, който пречи на признатата храна да минава в храносмилателната система. Следва интервенция в столична болница, след която е подложена на по-лека форма на химиотерапия.

Натали се връща на работа, само че получава нов симптом, че нещо не е наред – очите ѝ пожълтяват. Оказва се, че черният ѝ дроб не действа, а след първия израстък има метастази на черния дроб. Новият израстък обаче не може да бъде отстранен по никакъв метод. Заема 2/3 от черния ѝ дроб и е устойчив към химиотерапии.

Единственият късмет за Натали да оцелее е лекуване в Израел. Тя към този момент работи със експерти в Медицински център „ Асута “, където проф. Меримски и връща вярата за живот. Там са ѝ направени генетични проучвания и е открита разновидност.

Сумата за лекуването на Натали обаче се оказва непостижима за нея и околните ѝ. Струва 25 000 лв. на месец и ще продължи към година.

Можете да помогнете на Натали, като изпратите средства по дарителската ѝ сметка:



Дарителска акция за младата жена е проведена е в платформата PavelAndreev.BG..
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР